Gama larga de modele

Un Brand
Global

Principalul obiectiv apare atunci cand vine vorba de planificarea nuntii. MarieOllie ofera atat rochii pentru mirese, vanzari rochii de mireasa, cat si modificari ale acestora si suportul echipei de profesionisti in luarea celei mai bune si avantajoase decizii. Alege rochiile favorite de pe site-ul nostru si te asteptam pentru proba la sediul Marie Ollie din Bucuresti.  Chiar daca visam la un anumit model de rochie, nu intotdeauna aceasta este si cea mai fericita alegere pe care o putem face, iar aici este ideala opinia obiectiva a unui specialist in rochii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si noi va vom ajuta sa alegeti rochia perfecta.

Abia așteptăm să vă întâlnim și să probati o rochie la sediul nostru.
Vino să ne vezi și să ne spui povestea ta.

What we do

Creation Industry
Transparency

Designer &
Design

În lumea modei, există două moduri de afaceri diferite: administrarea unui brand și administrarea unei etichete personale. Funcționarea unui brand aparține de obicei unei companii înregistrate motivate de profit, în timp ce o etichetă personală are o scară mult mai mică și este condusă mai degrabă de modă decât de profit.

Production
Supply Chain

Pe piața de astăzi, există două tipuri principale de modă: haute couture și gata de îmbrăcat. Haute couture se referă la o creație exclusivă a designerului de îmbrăcăminte personalizată. Este o modă de ultimă generație, pentru care fiecare produs este creat manual de la început până la sfârșit.

Creation &
Craftmanship

Credem că mirese ar trebui să prezinte cu încredere frumusețea lor unică într-un mod luminos, dar confortabil. Împreună, vă vom ghida prin propriul nostru serviciu de comandă personalizat, susținut de bogăția noastră de experiență în croitorie, creație, îmbrăcăminte și alegerea culorilor.

Happiness
Builder

În calitate de martori ai iubirii, credem că în spatele fiecărui zâmbet încrezător și dulce se află iubirea determinată și angajamentul profund. Știm că meritați bucuria magnifică a iubirii și credem că toată lumea merită dragostea, cea mai valoroasă fericire din lume.